18 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2021 alweer 18 jaar! In deze 18 jaar hebben ruim 3000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Ik heb een goede ervaring bij ACE gehad. Het regelen van de lessen ging gemakkelijk en de lessen waren goed gegeven

Sarah Kerssemeijer (01-11-2017)
Erg prettige rijopleiding vanochtend met succes afgesloten: in 1x geslaagd! Zonder toedoen van Peter had ik het nooit zo snel opgepakt. Hij kwam netjes zijn afspraken na, had geduld, gaf opbouwende feedback en was een gezellige medepassagier. Je zag aan alles dat hij het beste voor had met de leerling. Ik zou iedereen een opleiding bij rijschool ACE van harte aanraden!

Leonore van Til (31-10-2017)
Ik heb in 2x mijn rijbewijs gehaald en ben erg tevreden met de lessen en begeleiding van ACE. Ik heb les gehad van Dragisa en hij is een hele fijne instructeur. Hij is flexibel, communicatief goed vaardig en afspraken worden altijd perfect nagekomen. Ook worden alle te leren onderdelen van het rijden goed bijgehouden en geevalueerd om zeker te zijn dat er continue vooruitgang wordt geboekt. Ik kan ACE aan iedereen aanbevelen.

Jiska Kentrop (31-10-2017)
Zeer fijne ervaring met ACE. Door heldere instructies tijdens de rijlessen van twee uur pak je het snel op!

Mitch Angenent (16-10-2017)
Helemaal top! Ik heb met alle rust en heel veel vreugde al mijn lessen kunnen volgen! Geen stress, werd op mijn gemak gesteld en heb er zeker ook heel veel plezier gehad! Ik ben super blij met deze rijschool!

Claire van Hooidonk (16-10-2017)
Ontzettend vriendelijke mensen, erg goede begeleiding en rijles nemen wordt leuk gemaakt.

Thomas (09-10-2017)
Zeer goed. De rijschool was altijd telefonisch te bereiken en kon vragen snel en duidelijk beantwoorden. Arnold ook een top instructeur die geduldig lesgeeft.

Sander van Hulten (02-10-2017)
Top rijschool!! Alles in een keer gehaald.
Instructeur (Dragisa) is zeer deskundig en erg prettig om mee te rijden. Altijd op tijd, altijd goede uitleg bij vragen en altijd leuke lessen. Wat dat betreft jammer dat ik m'n rijbewijs gehaald heb.


Erik van Oosten (02-10-2017)
 
 <<   <
 4 5 6 7 8 9 10 
 >   >>