20 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2023 alweer 20 jaar! In deze 20 jaar hebben ruim 3000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Ik heb in 2x mijn rijbewijs gehaald en ben erg tevreden met de lessen en begeleiding van ACE. Ik heb les gehad van Dragisa en hij is een hele fijne instructeur. Hij is flexibel, communicatief goed vaardig en afspraken worden altijd perfect nagekomen. Ook worden alle te leren onderdelen van het rijden goed bijgehouden en geevalueerd om zeker te zijn dat er continue vooruitgang wordt geboekt. Ik kan ACE aan iedereen aanbevelen.

Jiska Kentrop (31-10-2017)
Zeer fijne ervaring met ACE. Door heldere instructies tijdens de rijlessen van twee uur pak je het snel op!

Mitch Angenent (16-10-2017)
Helemaal top! Ik heb met alle rust en heel veel vreugde al mijn lessen kunnen volgen! Geen stress, werd op mijn gemak gesteld en heb er zeker ook heel veel plezier gehad! Ik ben super blij met deze rijschool!

Claire van Hooidonk (16-10-2017)
Ontzettend vriendelijke mensen, erg goede begeleiding en rijles nemen wordt leuk gemaakt.

Thomas (09-10-2017)
Zeer goed. De rijschool was altijd telefonisch te bereiken en kon vragen snel en duidelijk beantwoorden. Arnold ook een top instructeur die geduldig lesgeeft.

Sander van Hulten (02-10-2017)
Top rijschool!! Alles in een keer gehaald.
Instructeur (Dragisa) is zeer deskundig en erg prettig om mee te rijden. Altijd op tijd, altijd goede uitleg bij vragen en altijd leuke lessen. Wat dat betreft jammer dat ik m'n rijbewijs gehaald heb.


Erik van Oosten (02-10-2017)
Vandaag in 1x geslaagd na 40 rijlessen bij Ace! Dragisha bewees een buitengewoon beleefde en geduldige instructeur te zijn die me netjes heeft behandeld, altijd op tijd was en het nog gezellig maakte ook. Voor iedereen een aanrader!

Hans Peter (10-07-2017)
Ace rijschool kan ik aan iedereen aanraden! Ik begon de eerste les zonder ooit een keer in auto hebben gereden en was dan ook mega zenuwachtig, maar nadat ik de eerste keer bij Peter in de auto stapte heb ik nooit meer die zenuwen gevoeld! Ik heb door de goede, leerzame, intensieve maar bovenal prettige en gezellige lessen van Sylvia in 1x mijn rijbewijs binnen en daar ben ik intens blij mee, want zonder haar goede tips, adviezen en uitdagingen was het me zeker niet gelukt. Ace rijschool biedt bovendien veel flexibiliteit, maar nog fijner persoonlijke aandacht en geduld wat heel fijn is voor toekomstige rijervaringen.

Sanne (05-07-2017)
 
 <<   <
 5 6 7 8 9 10 11 
 >   >>