20 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2023 alweer 20 jaar! In deze 20 jaar hebben ruim 3000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Mijn ervaring is dat ik na mijn lessen bij ACE Autorijschool veel meer heb gekregen, dan alleen het rijbewijs zelf. Naast de voorbereiding op het CBR examen, heeft Sylvia mij ook kennis laten maken met veel situaties die niet op het examen getest zullen worden. Zij heeft mij ook klaargestoomd voor het "echte" verkeer en veel ervaringen laten opdoen met verschillende, lastige omstandigheden, ook buiten het examengebied van Leiden. Ik ben hierdoor op veel verschillende situaties voorbereid en weet hoe ik moet handelen, in bijvoorbeeld het geval van een noodstop, bij zeer slecht weer, of in de chaos bij Schiphol. Hierdoor stap ik nu met veel zelf-vertrouwen de auto in, ook als er niemand naast mij zit, en vind ik het heel erg leuk om auto te rijden. Bovendien heb ik niet alleen maar een leerzame, maar ook een onwijs leuke tijd gehad in de auto samen met Sylvia. De lessen waren super gezellig en ook in moeilijke of voor mij spannende situaties, wist Sylvia mij altijd op mijn gemak te stellen. Ik zou Ace Autorijschool bij iedereen aanbevelen!

Marissa Vacher (22-05-2017)
Allebei mijn kinderen hebben met Dragisa gereden en zijn erg tevreden!

Esther Bestman (10-04-2017)
Gezellige en prettige rijlessen.

Maaike Luykx (27-03-2017)
Ik had een super goede ervaring met deze rijschool! Er wordt specifiek aandacht besteed aan de punten die voor jou lastig zijn en er wordt alles aan gedaan om je op het juiste niveau te krijgen. Ik zou deze school aan iedereen aanbevelen! Hartelijk dank!

Floor Link (27-03-2017)
ACE werd me vanaf twee kanten aangeraden en niet zonder reden. Peter schuwt feedback niet, maar doet het op een prettige en opbouwende manier. Daarnaast heel fijn dat hij eerlijk is in vertellen waar je staat en wat je nog nodig hebt. Mooie balans tussen het geven van vertrouwen en eerlijkheid.

Francine van der Kooij (21-03-2017)
Zeer goede ervaring. De lesmethode was altijd heel ontspannen, maar duidelijk. Er werd goed uitgelegd hoe en waarom dingen op een bepaalde manier werken en hoe dit later in de praktijk gaat nadat je je rijbewijs hebt gehaald.

Justin Schut (07-03-2017)
Aan alle verwachtingen voldaan, kwalitatief goede en gezellige lessen.

Tommy van den Bergh (27-02-2017)
Top! Heb de lessen erg leuk ervaren!

Francesca (27-02-2017)
 
 <<   <
 6 7 8 9 10 11 12 
 >   >>