16 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2019 alweer 16 jaar! In deze 16 jaar hebben ruim 2500 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Ik ben erg blij dat ik rijles heb genomen bij Peter. Ik voelde me altijd erg op m'n gemak en kreeg veel tijd om moeilijkere manoeuvres te oefenen. Ace biedt veel geduld, flexibiliteit, kundigheid én gezellige rijlessen. Absoluut een aanrader!

Manon (28-10-2019)
Uiteraard zijn de eerste lessen altijd spannend, maar ik zat snel op mijn gemak in de auto. Peter had snel door wat mijn sterke en zwakke punten zijn en we namen dan ook volop de tijd om daaraan te werken.

Coen (07-10-2019)
Instructrice Sylvia vond een goede balans in het uitdagen enerzijds (opzoeken van moeilijke situaties) en het op gemak stellen (complimenten geven, relativeren, etc.) anderzijds. Ik vond de lessen daarom leerzaam en prettig.

Svenne (07-10-2019)
Dragisa is een zeer betrouwbare, rustige instructeur die systematisch te werk gaat en je zeer goed voorbereidt op je examen. Hij is flexibel met het plannen van lessen en komt iedere afspraak na. Daarnaast zijn de intake les en het proefexamen (geen extra kosten) met een andere instructeur van ACE erg nuttig.

Daan (01-07-2019)
Super fijne rijlessen gehad van Sylvia. Hele gezellige tijd in de auto en daarnaast goed en duidelijk les gehad. Ik zou iedereen ACE en dan met name Sylvia aanraden!

Sophie (24-06-2019)
Ik ben erg tevreden met de service van ACE. Dragisa was mijn voornaamste instructeur, verder heb ik een paar keer met Peter te maken gehad. Allebei aardige mensen, competent, flexibel, vlotte service.

Rutger (21-06-2019)
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed, er is snel contact met mij opgenomen nadat ik op de website geïnformeerd had. De intake les ging goed en ik kreeg handige tips en kennis die me hielpen bij de rest van de rijlessen.

Dragisa is een erg aardige, vaardige en behulpzame instructeur en ik zag er nooit tegenop om lessen bij hem te volgen. Hij heeft goed door welke punten nog meer oefening vereisen en die oefen je dan ook vaak. Ook de voorbereidingen voor het examen was erg goed geregeld, we namen alles nog een keer door en oefenden alle bijzondere manoeuvres. Tussen door is er ook nog een oefenexamen met een andere instructeur om het examen een keer te ervaren en erachter te komen welke punten nog verbetering nodig hadden, dit was erg handig.

Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!


Bart Lokker (17-06-2019)
Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen! Mijn instructeur was erg prettig en gaf veel zelfvertrouwen.

Nikki Spee (20-05-2019)
 
 
 1 2 3 4 
 >   >>