15 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2018 alweer 15 jaar! In deze 15 jaar hebben ruim 2500 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Mijn ervaringen met ACE zijn heel positief. Ik heb heel fijne en leerzame lessen gehad.

Stephanie van der Heiden (13-11-2017)
Ik heb een goede ervaring bij ACE gehad. Het regelen van de lessen ging gemakkelijk en de lessen waren goed gegeven

Sarah Kerssemeijer (01-11-2017)
Erg prettige rijopleiding vanochtend met succes afgesloten: in 1x geslaagd! Zonder toedoen van Peter had ik het nooit zo snel opgepakt. Hij kwam netjes zijn afspraken na, had geduld, gaf opbouwende feedback en was een gezellige medepassagier. Je zag aan alles dat hij het beste voor had met de leerling. Ik zou iedereen een opleiding bij rijschool ACE van harte aanraden!

Leonore van Til (31-10-2017)
Ik heb in 2x mijn rijbewijs gehaald en ben erg tevreden met de lessen en begeleiding van ACE. Ik heb les gehad van Dragisa en hij is een hele fijne instructeur. Hij is flexibel, communicatief goed vaardig en afspraken worden altijd perfect nagekomen. Ook worden alle te leren onderdelen van het rijden goed bijgehouden en geevalueerd om zeker te zijn dat er continue vooruitgang wordt geboekt. Ik kan ACE aan iedereen aanbevelen.

Jiska Kentrop (31-10-2017)
Zeer fijne ervaring met ACE. Door heldere instructies tijdens de rijlessen van twee uur pak je het snel op!

Mitch Angenent (16-10-2017)
Helemaal top! Ik heb met alle rust en heel veel vreugde al mijn lessen kunnen volgen! Geen stress, werd op mijn gemak gesteld en heb er zeker ook heel veel plezier gehad! Ik ben super blij met deze rijschool!

Claire van Hooidonk (16-10-2017)
Ontzettend vriendelijke mensen, erg goede begeleiding en rijles nemen wordt leuk gemaakt.

Thomas (09-10-2017)
Een hele fijne rijschool! Ik heb les gehad van Dragisa. Hij neemt rustig de tijd om je alles uit te leggen, samen met je te oefenen en dit desnoods 20 keer te herhalen tot je het onder de knie hebt. Er is ruimte om fouten te maken en deze zelf in te zien en te herstellen (indien veilig). Dragisa is geduldig, duidelijk, houdt zich aan alle afspraken en daar bovenop was het altijd gezellig in de auto. Een hele fijne ervaring en ik zou ACE (en daarmee Dragisa) zeker aanraden!

Ingrid Kuyper (09-10-2017)
 
 <
 1 2 3 4 5 6 7 
 >   >>