20 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2023 alweer 20 jaar! In deze 20 jaar hebben ruim 3000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Super fijne rijlessen gehad van Sylvia. Hele gezellige tijd in de auto en daarnaast goed en duidelijk les gehad. Ik zou iedereen ACE en dan met name Sylvia aanraden!

Sophie (24-06-2019)
Ik ben erg tevreden met de service van ACE. Dragisa was mijn voornaamste instructeur, verder heb ik een paar keer met Peter te maken gehad. Allebei aardige mensen, competent, flexibel, vlotte service.

Rutger (21-06-2019)
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed, er is snel contact met mij opgenomen nadat ik op de website geïnformeerd had. De intake les ging goed en ik kreeg handige tips en kennis die me hielpen bij de rest van de rijlessen.

Dragisa is een erg aardige, vaardige en behulpzame instructeur en ik zag er nooit tegenop om lessen bij hem te volgen. Hij heeft goed door welke punten nog meer oefening vereisen en die oefen je dan ook vaak. Ook de voorbereidingen voor het examen was erg goed geregeld, we namen alles nog een keer door en oefenden alle bijzondere manoeuvres. Tussen door is er ook nog een oefenexamen met een andere instructeur om het examen een keer te ervaren en erachter te komen welke punten nog verbetering nodig hadden, dit was erg handig.

Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!


Bart Lokker (17-06-2019)
Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen! Mijn instructeur was erg prettig en gaf veel zelfvertrouwen.

Nikki Spee (20-05-2019)
Alleen maar prettige ervaringen gehad. Het proefexamen met een andere instructeur vond ik erg waardevol! Verder hele relaxte, prettige en gezellige sfeer in de auto. Goede feedback tijdens de lessen en een prettige auto.

Jonas (20-05-2019)
Een ontzettend fijne rijschool! Ik heb hier altijd fijne lessen gehad van Dragisa. Het oefen examen wat ze aanbieden is ook erg fijn als voorbereiding op het echte examen!

Kirsten de Mare (15-04-2019)
Continue goed tips gekregen, persoonlijk en er wordt echt aandacht gegeven naar jouw eigen leerstijl.

Krisna (15-04-2019)
Fijne rijles gehad, veel geleerd.

Max Blijleven (11-03-2019)
 
 <
 1 2 3 4 5 6 
 >   >>