16 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2019 alweer 16 jaar! In deze 16 jaar hebben ruim 2500 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Je leert alles op zo een manier dat je helemaal klaar bent voor je rijexamen. De intructeur(s) zijn heel aardig en weten je elk moment in de les op je gemak te stellen en geven je tips en aanwijzingen die je niet meer vergeet, waardoor je na je lessen helemaal klaar bent om zelf de weg op te gaan.

Marouscha Moseman (27-12-2018)
Aanrader. Ik kreeg rijles van Dragisa. Hij is altijd professioneel (lees: op tijd, en hij besteed de tijd van de rijles ook 100% aan het rijden). Hij stelt je op je gemak en weet met veel geduld jou het autorijden te leren. Ben in 1x geslaagd in en had in 3 maanden tijd me rijbewijs.

Bas van Doesburg (10-12-2018)
k heb rijschool ACE als heel fijn ervaren!
In de lessen nam Dragisa rustig de tijd om alles uit te leggen en er was veel ruimte om te oefenen wat ik zelf belangrijk vond.
Ook goede service wat betreft het inplannen van lessen. Er wordt echt moeite voor je gedaan.
Ik raad ACE zeker aan!


Lisa de Jongh (05-11-2018)
Ik heb bij de start van mijn lessen een introductie les gehad. Dit was erg leuk en gaf me een goed beeld van hoe de lessen in zijn werk gaan. Jullie zijn erg flexibel en goed te bereiken!

Enrique Filippo (05-11-2018)
Zeer positief. Deskundig en afspraken werden goed nagekomen. Ook erg flexibel!

Mark Wielstra (01-10-2018)
Super gezellige en leerzame lessen gehad van Sylvia!
Goede uitleg en geduld.
Een aanrader voor iedereen die nog een goede rijschool zoekt!


Danique van Eck (11-09-2018)
Ik heb rijlessen gevolgd bij Autorijschool ACE. Ookal heeft het uiteindelijk wat meer tijd en geld gekost voordat ik m'n rijbewijs had, omdat ik erg gespannen werd voor het rijexamen, ben ik altijd erg tevreden geweest over de professionaliteit van de rijschool en mijn rij instructeur! Dragisa was erg vriendelijk, flexibel met leestijden en bovendien erg deskundig. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.

Dorinda Bolte (11-09-2018)
Niets meer dan lof voor rijschool ACE. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld en goede begeleiding gekregen.

Nina van Hooidonk (11-09-2018)
 
 <
 1 2 3 4 5 6 
 >   >>