20 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2023 alweer 20 jaar! In deze 20 jaar hebben ruim 3000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Zeer tevreden over ACE autorijschool. Ik kreeg les van Dragisa. Hij is een zeer professionele, geduldige en vriendelijke instructeur. Wil je goed leren autorijden, dan raad ik ACE zeker aan!

Mark (21-09-2020)
Een superrijschool, duidelijke en goede uitleg en vriendelijke mensen waarmee goede communicatie mogelijk is! Kortom, een aanrader.

Vincent (21-09-2020)
Hoera! Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs!! Dankzij een hele fijne rijinstructeur! Hij legde alles rustig en goed uit. Het waren fijne ritjes!! Ik hoop dat mijn broertjes en zusjes deze ervaring over een aantal jaar ook zullen hebben bij ACE autorijschool leiden!! Want ik zal ze zeker adviseren om ook bij hun te gaan lessen!

(14-09-2020)
Enorm tevreden over deze rijschool!! Afspraken worden altijd nagekomen en een gezellige, duidelijke en eerlijke begeleiding in de auto waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald. Ik kan ACE aan iedereen aanraden!

Silke (14-09-2020)
Ik ben erg blij dat ik rijles heb genomen bij Peter. Ik voelde me altijd erg op m'n gemak en kreeg veel tijd om moeilijkere manoeuvres te oefenen. Ace biedt veel geduld, flexibiliteit, kundigheid én gezellige rijlessen. Absoluut een aanrader!

Manon (28-10-2019)
Uiteraard zijn de eerste lessen altijd spannend, maar ik zat snel op mijn gemak in de auto. Peter had snel door wat mijn sterke en zwakke punten zijn en we namen dan ook volop de tijd om daaraan te werken.

Coen (07-10-2019)
Instructrice Sylvia vond een goede balans in het uitdagen enerzijds (opzoeken van moeilijke situaties) en het op gemak stellen (complimenten geven, relativeren, etc.) anderzijds. Ik vond de lessen daarom leerzaam en prettig.

Svenne (07-10-2019)
Dragisa is een zeer betrouwbare, rustige instructeur die systematisch te werk gaat en je zeer goed voorbereidt op je examen. Hij is flexibel met het plannen van lessen en komt iedere afspraak na. Daarnaast zijn de intake les en het proefexamen (geen extra kosten) met een andere instructeur van ACE erg nuttig.

Daan (01-07-2019)
 
 <
 1 2 3 4 5 
 >   >>