Les voordeliger!

Haal het meeste uit je rijopleiding. Neem een pakket. In al onze pakketten les je voordeliger dan losse lessen. Je krijgt bij onze beginnerspakketten het aantal rijlessen en het praktijkexamen. Vanaf 30 uur rijles krijg je ook nog de examengarantie GRATIS!
 
 
Stel je vraag
Verstuur
Theorie examen Tussentijdse Toets Praktijk Examen Bnor examen Faalangst examen machtigen rijschool examengarantie
 

Faalangstexamen

 

Voor wie is het bedoeld?
Het faalangstexamen is bedoeld voor mensen met faalangst voor het rijexamen. Het maakt niet uit of je al eerder rijexamen hebt gedaan.

Faalangstexaminator speciaal opgeleid
De examinator die dit examen afneemt, is getraind om mensen met faalangst te begeleiden.

Duurt 80 minuten
Het faalangstexamen duurt langer dan een gewoon praktijkexamen, namelijk 80 minuten. Het begint met een intakegesprek waarin je rustig jouw situatie bespreekt met betrekking tot jouw faalangst. De examinator zal daar in het verdere verloop van het examen rekening mee houden.

In dit faalangstexamen is dus voldoende tijd om jou op je gemak te stellen. Want als je rustig bent, dan presteer je het beste!

Time-out aanvragen
Ben je eenmaal op weg en de verlammende spanning slaat toe, dan kun je één of meerdere time-outs aanvragen. Jouw examinator kan jou ook een time-out geven, als hij denkt dat je dat nodig hebt.

Niet makkelijker
Het faalangstexamen duurt langer, maar is niet makkelijker dan een regulier praktijkexamen! Je moet ook bij dit examen gewoon voldoen aan alle ‘rijvaardigheidseisen’. Dit houdt in dat je moet laten zien dat je veilig en op een verantwoorde manier aan het verkeer kunt deelnemen.