Geef een rijles cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef eens een rijles cadeau. Deze rijlescadeaubon is verkrijgbaar in elke gewenste waarde. Ook mogelijk voor een opfrisles of cursus

Cadeaubon
 
 
Stel je vraag
Verstuur
Theorie examen Tussentijdse Toets Praktijk Examen Bnor examen Faalangst examen machtigen rijschool examengarantie
 

Bnor examen

 

Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid

Wanneer je binnen 5 jaar 4 keer zakt voor het CBR rijexamen dan moet je de volgende keer een BNOR examen doen.

Hoe ziet het BNOR examen eruit?

Het BNOR rijexamen is niet gemakkelijker dan het CBR rijexamen. De eisen die het BNOR stelt aan je rijvaardigheid liggen in de wet vast en zijn hetzelfde als bij het CBR.

Veel BNOR kandidaten zijn erg zenuwachtig voor het examen. Het BNOR maakt daarom gebruik van andere locaties dan de normale CBR locaties. Ook is er extra tijd beschikbaar. Een BNOR examen duurt 90 minuten. Voorafgaand aan het BNOR examen gaat de examinator een gesprek aan met de kandidaat en eventueel de instructeur. Dit kan gaan over de voorgaande examens die de kandidaat bij het CBR heeft gehad.

Tijdens het rijden doet de examinator er alles aan om jou op je gemak te stellen. Zo nodig wordt het voertuig langs de kant van de weg gezet om de zenuwen tot bedaren te laten komen. De duur van het echte praktijkgedeelte (dus deelnemen aan het verkeer) is in principe niet veel langer dan bij het reguliere verkeersexamen. Na het rijden vindt er een gesprek plaats over de gereden route en wordt de uitslag bekend gemaakt door de examinator.

Klik hier voor de brochure over het BNOR examen