20 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2023 alweer 20 jaar! In deze 20 jaar hebben ruim 3000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Rijles bij ACE Autorijschool is een geweldige ervaring geweest die ik niet snel zal vergeten. De ontspannen sfeer, de fantastische persoonlijke begeleiding en de expertise in de auto hebben ertoe geleid dat ik in één keer geslaagd ben voor het rijexamen en met goed zelfvertrouwen de weg op kan. Het advies om bij ACE aan te kloppen voor rijles zou ik me geen tweede keer laten vertellen.

Stijn (11-01-2022)
Peter is een rustige man die dingen goed aan mij heeft uitgelegd. Blij dat ik bij ACE heb gelest, ik raad de Autorijschool bij iedereen aan!

Feda (11-01-2022)
Na 1,5 jaar gelest te hebben bij Peter van ACE Autorijschool kan ik zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Iedere les was hij betrokken en lette hij goed op, ik heb hem in al die tijd niet één keer kunnen betrappen terwijl hij op zijn telefoon keek. In het begin had ik niet zoveel aanleg voor rijden, dus als je op zoek bent naar kwalitatief goede lessen en een geduldige docent moet je hier zijn!

Mieke Oosterlee (22-11-2021)
Heel fijne lessen gehad met Peter. Eerder heb ik een ongeluk gehad bij een andere rijschool, waarna ik bang was om weer te gaan rijden. Vanaf het moment dat ik bij Peter in de auto stapte is de angst snel afgenomen en heb ik met plezier de lessen gereden. Dankjewel Peter! Onder andere dankzij jou ben ik in één keer geslaagd!

Mara (22-11-2021)
SNEL EN VEILIG NAAR MIJN RIJBEWIJS!
Ik was op zoek naar een rijschool waar ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs kon halen. Net klaar met mijn studie. Daarom lekker veel vrije tijd om te lessen. Bij veel rijscholen kon ik helaas niet direct beginnen i.v.m de lange wachttijden en ook de huidige situatie hielp niet mee. Autorijschool ACE was een van de weinige waar ik meteen kon starten en waar ik nog vlak voor de zomervakantie een praktijkexamen kon inplannen. Ik kreeg rijles van Dragiša. Een hele geduldige, ervaren en vriendelijke rij-instructeur. Alle afspraken werden altijd goed nagekomen. Ik ben in één keer geslaagd en dat heb ik zeker aan hem te danken. Autorijschool ACE wil ik iedereen aanbevelen!


Goran Bakic (22-11-2021)
Het waren altijd super rijlessen voelde mij altijd op mijn gemak bij Peter.
Echt een aanrader!


Rene den Hoed (22-11-2021)
Ik heb met veel plezier gereden met een super professionele en gezellige instructeur! In 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Echt een aanrader!

Eva Baltus (07-12-2020)
Echt een top ervaring gehad bij ACE! Alle afspraken worden goed nageleefd en heb altijd met veel plezier in de auto gezeten bij Peter. Zou ACE aan iedereen aanraden!

Alison Hurley (07-12-2020)
 
 
 1 2 3 4 
 >   >>