Rijles in coronatijd

Na bijna 2 maanden niet lessen mogen en kunnen we gelukkig weer gaan rijden. Dit betekend wel dat we met elkaar afspraken moeten maken over onze en jouw gezondheid. Op deze pagina vind je ons veiligheidsprotocol.
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Maatregelen ivm corona

 

Vanaf 11 mei mag er weer onder voorwaarden rijlessen gegeven worden. Deze voorwaarden en regels kan je hieronder vinden:


- Wij zullen voor elke les 2 vragen aan je stellen
1. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten,
verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
Kunnen deze 2 vragen allebei met NEE beantwoord worden dan kunnen we lessen. Indien 1 van de vragen met JA beantwoord wordt dan kunnen wij de les niet door laten gaan. Deze zullen we dan kosteloos annuleren. Ook kunnen wij iemand weigeren indien het vermoeden er is dat iemand deze klachten heeft.

Als de les door kan gaan spreken we met elkaar het volgende af:

- Voor elke rijles goed en grondig handen wassen

- in de auto voor de start van de les handen desinfecteren. Desinfectiegel is in de auto aanwezig

- zowel instructeur als leerling dragen een mondkapje. Dit doen we aangezien we geen 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook op het CBR praktijkexamen is een mondkapje verplicht! Tot 1 juni zorgen zorgen wij voor het mondkapje. Daarna dien je hier zelf voor te zorgen.

- Voor jouw rijles zullen wij de auto desinfecteren. Hier gaan we een checklist voor gebruiken. Ook zal de auto even gelucht worden.

Deze regels en maatregelen kunnen en zullen in de praktijk nog aangepast worden. Op deze pagina kan je altijd een update vinden.