14 Jaar ervaring!

Wij bestaan in 2017 alweer 14 jaar! In deze 14 jaar hebben ruim 2000 leerlingen met succes hun rij-opleiding doorlopen bij ons

Geslaagden
 
 
Stel je vraag
Verstuur

Reacties

 
Plaats je eigen reactie hier
 
Vandaag in 1x geslaagd na 40 rijlessen bij Ace! Dragisha bewees een buitengewoon beleefde en geduldige instructeur te zijn die me netjes heeft behandeld, altijd op tijd was en het nog gezellig maakte ook. Voor iedereen een aanrader!

Hans Peter (10-07-2017)
Ace rijschool kan ik aan iedereen aanraden! Ik begon de eerste les zonder ooit een keer in auto hebben gereden en was dan ook mega zenuwachtig, maar nadat ik de eerste keer bij Peter in de auto stapte heb ik nooit meer die zenuwen gevoeld! Ik heb door de goede, leerzame, intensieve maar bovenal prettige en gezellige lessen van Sylvia in 1x mijn rijbewijs binnen en daar ben ik intens blij mee, want zonder haar goede tips, adviezen en uitdagingen was het me zeker niet gelukt. Ace rijschool biedt bovendien veel flexibiliteit, maar nog fijner persoonlijke aandacht en geduld wat heel fijn is voor toekomstige rijervaringen.

Sanne (05-07-2017)
Mijn ervaring is dat ik na mijn lessen bij ACE Autorijschool veel meer heb gekregen, dan alleen het rijbewijs zelf. Naast de voorbereiding op het CBR examen, heeft Sylvia mij ook kennis laten maken met veel situaties die niet op het examen getest zullen worden. Zij heeft mij ook klaargestoomd voor het "echte" verkeer en veel ervaringen laten opdoen met verschillende, lastige omstandigheden, ook buiten het examengebied van Leiden. Ik ben hierdoor op veel verschillende situaties voorbereid en weet hoe ik moet handelen, in bijvoorbeeld het geval van een noodstop, bij zeer slecht weer, of in de chaos bij Schiphol. Hierdoor stap ik nu met veel zelf-vertrouwen de auto in, ook als er niemand naast mij zit, en vind ik het heel erg leuk om auto te rijden. Bovendien heb ik niet alleen maar een leerzame, maar ook een onwijs leuke tijd gehad in de auto samen met Sylvia. De lessen waren super gezellig en ook in moeilijke of voor mij spannende situaties, wist Sylvia mij altijd op mijn gemak te stellen. Ik zou Ace Autorijschool bij iedereen aanbevelen!

Marissa Vacher (22-05-2017)
Allebei mijn kinderen hebben met Dragisa gereden en zijn erg tevreden!

Esther Bestman (10-04-2017)
Gezellige en prettige rijlessen.

Maaike Luykx (27-03-2017)
Ik had een super goede ervaring met deze rijschool! Er wordt specifiek aandacht besteed aan de punten die voor jou lastig zijn en er wordt alles aan gedaan om je op het juiste niveau te krijgen. Ik zou deze school aan iedereen aanbevelen! Hartelijk dank!

Floor Link (27-03-2017)
ACE werd me vanaf twee kanten aangeraden en niet zonder reden. Peter schuwt feedback niet, maar doet het op een prettige en opbouwende manier. Daarnaast heel fijn dat hij eerlijk is in vertellen waar je staat en wat je nog nodig hebt. Mooie balans tussen het geven van vertrouwen en eerlijkheid.

Francine van der Kooij (21-03-2017)
Zeer goede ervaring. De lesmethode was altijd heel ontspannen, maar duidelijk. Er werd goed uitgelegd hoe en waarom dingen op een bepaalde manier werken en hoe dit later in de praktijk gaat nadat je je rijbewijs hebt gehaald.

Justin Schut (07-03-2017)
 
 
 1 2 3 4 
 >   >>